Nauja prekė

Tuya Smart Wifi Muzikos LED Juostelės Žibintai USB TV foninio Apšvietimo Rinkinys su Alexa "Google" pradinis 16 Spalva Keičiasi 5050 LED Bias Lighting

999 Prekės

€14.02

-24%

€18.68

Pridėti prie pageidavimų

Savybės:

- Nereikia prijungti prie "Bluetooth" arba atsisiųsti programėlių.

- Palaiko 16 spalvų atrodo kaip vaivorykštė, žibintai, 11 ryškumo lygius.

- LED juostelės žibintai, yra suderinamos Alexa / Google Asistentas.

- Jis gali būti maitinamas kompiuteris, USB adapteris, maitinimo banko ir daugiau.

- Juostelės žibintai ateiti su valdytojas, ir jūs galite išjungti šviesas, įjungti / išjungti, Kontroliuoti 8 apšvietimo režimai ir atkūrimo operacijos.

- Su 4-pin LED jungtis, galite ją lengvai įdiegti šviesos juostelės ant TV, stalo, salės, virtuvė, veidrodis, ar bet kur, kur jūs norite.

- LED juostelės žibintai, keisti spalvą ir sinchronizuoti su muzika.Priklauso nuo žanro muzikos, šviesos, spalvų bus pakeisti į ritmą ar melodiją.

- Su smart gyvenimo app, galite redaguoti spalva ir greitis muzikos ritmą.Jūs galite pasirinkti spalvą, kuri jums patinka.

- Set laikmatis, automatiškai įjungti / išjungti arba tinkinti ir saugoti spalvų ir apšvietimo režimai atitinka aplinkos, jums reikia ar jūsų nuotaiką.

- Ne stebulės reikia.Prisijungti juostelės šviesos WiFi (2.4 GHz tik), ir tada jūs galite įjungti / išjungti šviesas, nustatyti, spalvos ar ryškumas per "Smart gyvenimo app" jūsų telefone bet kuriuo metu, bet kurioje vietoje.

Techniniai duomenys:

3 dinaminiai režimai: statinis, išnyks ir flash

Pakuotė:

1 x Nuotolinio valdymo (įskaitant mygtuką baterijos)

4 x 0,5 M, 5050 šviesos barai

1 x USB duomenų kabelis

3 x jungtys

3 x Jungtys

Pastabos:

1. Rankinis matavimo, prašome leisti 1 ~ 3mm paklaida,ačiū.

2. Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Mes užtikrintas stilius-tai tas pats, kaip parodyta paveikslėlyje.

  • Suderinamumas: Viskas Suderinama
  • Valstybės Surinkimo: Ready-to-Go
  • Prekės Pavadinimas: HKFZ
  • Modelio Numeris: Balso controlmusic led šviesos juostelės
  • Kamera Įrengta: No

Žymos: led juostelė balso, mini barb, rinkinį smart tv, šališkumo siūti, šališkumo roll, paklaida, skambinti smart gyvenimo, slim tv komplektas, alexa led juostos, siuvinėjimo diamond mūsų portretas.

Parašyti atsiliepimą

Tuya Smart Wifi Muzikos LED Juostelės Žibintai USB TV foninio Apšvietimo Rinkinys su Alexa

Tuya Smart Wifi Muzikos LED Juostelės Žibintai USB TV foninio Apšvietimo Rinkinys su Alexa "Google" pradinis 16 Spalva Keičiasi 5050 LED Bias Lighting

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai