Nauja prekė

Berniukas Žaislai, Elektriniai Gręžimo, Žaislų, Modeliavimo Įrankis, Žaislas Surinkti Rungtynės "PASIDARYK pats" Modelio Rinkinio Švietimo Statybos Žaislų Rinkiniai Varžtais Žaislai

999 Prekės

€12.44

-29%

€17.77

Pridėti prie pageidavimų

Kulka Taškų:

1、Spalvinga Varžtai: Vaikai gali gręžimo spalvos varžtai ant lentos sukurti didelį ir išskirtinį dizainą.

2、Paprasta 3D Montavimas: 3D surinkimas reikalauja trimatis trikojo ir riešutų, kurie gali sukurti įvairių trimačius modelius, dėlionės nušvitimą, mokytis ir žaisti, gali sukurti įvairių gyvūnų ir augalų, numeriai, raidės, pagerinti kūdikio vaizduotę ir "hands-on" galimybes.

3、Stabilus ir Patvarus: Pasukimo sugriežtinimas nėra laisvi.Mokslo įdėjimas skirtumas yra šiek tiek sugriežtintos, ir sagties nėra lengva patekti.Į įdėjimas turi būti stabilūs ir ilgaamžiai.Dviejų krypčių modeliavimo elektros audra gali būti panaikintas ir pakeistas.

4、Lengva Naudoti: 3D formos gali būti sumontuoti iš abiejų pusių ir ji yra paprasta naudoti.Vaikai gali užbaigti asamblėjos vienas.Built-in atsuktuvas yra įdomus ir rankinis elektrinis grąžtas yra pavargę žaisti.Mes taip pat gali varžtas varžtai ranka.Mums reikia pasinaudoti rankų judesių koordinavimą su mūsų draugais.

5、 "PASIDARYK pats" Blokų: žaislas gali būti laisvai konvertuojamos į fiksuoto ir trimačių figūrų.Jūs galite padaryti modelius pagal savo pageidavimus.Pagaminta iš aplinkai apsaugines medžiagas, sklandžiai kraštai ir kampai yra be atplaišų apsaugoti kūdikio rankas.

Savybės:

1. Pagaminta iš aplinkai apsaugines medžiagas, jokios žalos savo vaikams.

2. Vaikai gali gręžimo spalvinga varžtai ant lentos, kad daug gražaus dizaino.

3. Gręžimo naudoja 2 AA baterijos (neįtraukta).

4. Nagų valdyba yra apie 24*30*6cm/9.45*11.81*2.36 tam, kuris tinka 3-6 metų amžiaus.

Pakavimo Sąrašas:

1 Komplektas*Vaikų Gręžimo Varžtas Žaislas (dėl Konkrečių Priedų rasite Informacijos Puslapyje)

Raktiniai žodžiai:

statybos žaislus, elektros, gręžimo dėlionės, žaislų, statybos žaislai vaikams galvosūkiai švietimo žaislai, žaislai gręžimo

  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Amžius: 8~13 Metų
  • Modelio Numeris: Dėlionės įterpti
  • Temos: Asmenys
  • Medžiaga: Plastikiniai

Žymos: lego ss, Varžtas, buildmoc lego, m4 varžtu rinkinys, "lego" technic, blokuoti automobilių, sembo knyga, blokų, plytų architektūra, brickheadz lego, sheng yuan.

Parašyti atsiliepimą

Berniukas Žaislai, Elektriniai Gręžimo, Žaislų, Modeliavimo Įrankis, Žaislas Surinkti Rungtynės

Berniukas Žaislai, Elektriniai Gręžimo, Žaislų, Modeliavimo Įrankis, Žaislas Surinkti Rungtynės "PASIDARYK pats" Modelio Rinkinio Švietimo Statybos Žaislų Rinkiniai Varžtais Žaislai

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai