Nauja prekė

Neewer 7"x8"/18 x 20 cm, Skaidrus Spalvų Korekcija, Gelio Filtras Nustatytas Pakuotėje 6

999 Prekės

€2.71

-40%

€4.53

Pridėti prie pageidavimų

Neewer 7"x8"/18 x 20 cm, Skaidrus Spalvų Korekcija, Apšvietimo Gelio Filtras Nustatytas Pakuotėje 6 Gelio Lapas fotostudija Strobe Flash Lemputė (Raudona,Mėlyna,Žalia,Žydra,Geltona,&Magenta)

Ypatybė:

Tai spalvų filtras rinkinį sudaro 6 gabalus 7"x8"/18 x 20 cm gelio lakštai (raudona,mėlyna,žalia,žydra,geltona,&magenta), Pagamintas iš aukštos šviesos pralaidumo medžiagos su šviesos svorio, pastovaus spalvų temperatūros ir žemo praradimo.Pagrindinės spalvos:raudona,juoda & žalia ir antrinės spalvos: žydra,geltona,& purpurinės Spalvų filtrai yra naudojami eksperimentus su priedą ir subtractive spalvos, spalvų maišymas, spalvų perdavimo, absorbcijos ir filtravimo skirtingų bangos ilgių šviesą.Spalvoti geliai už žibintai, naudojami kino,video,foto,teatro,kino teatro,šalies,ir dj apšvietimas.Pastaba:Strobe Flash nėra įtrauktas.

Pastaba:Strobe Flash nėra įtrauktas.

Pastaba:Šilumos atsižvelgiant išjungti flash padidins už ilgą darbo laiką, lengvai priėmimo spalva gelis iš formos arba išlydyti kai temperatūra pasiekia 80℃ virš.

Aprašymas:

Spalvotas apšvietimas, gelio filtrai yra dažnai naudojama kaip akcentas žibintai,arba pridėti dramos spalvos foną ar pasirinktas dalis scenos meno poveikis.

Taip pat galite naudoti derinius šie filtrai labiau pakeisti šviesos spalvą.

Programos yra beveik neribotos su šių gelio spalvų,iš cool efektai, kuriuos galite padaryti sluoksnių,didinant skintone portretai,spalva, ištaisymo ar atitikimo aplinkos,imituoti įvairių rūšių šviesos,specialiųjų efektų,oszukiwanie, baltos spalvos balansas, ir daug daugiau.

Dydis:7"x8"/18 x 20 cm

Pakuotės turinys:

1 x Raudonos spalvos Gelis

1 x Geltonos spalvos Želė

1 x Žalios spalvos Želė

1 x Mėlynos spalvos Gelis

1 x Žydros Spalvos Gelis

1 x Rausva Spalva Gelis

  • Pakuotė: Taip
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Prekės Pavadinimas: neewer
  • Modelio Numeris: 10086156

Žymos: powe led 60w, neewer, mikrofono kištukas, led neewer, paneles led neewer, neewer rgb, neewer dslr mikrofonas, neewer žiedas led, yongnuo spalvų filtras, "flash" neewer.

Parašyti atsiliepimą

Neewer 7

Neewer 7"x8"/18 x 20 cm, Skaidrus Spalvų Korekcija, Gelio Filtras Nustatytas Pakuotėje 6

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai